Kattoremontti

Kattoremontti Rovaniemi

Kattoremontti on yksi talon tärkeimmistä remonteista. Onnistunut kattoremontti vaatii tekijältään vuosien kokemuksen materiaaleista, sekä tuntemuksen alueen muuttuvista sääoloista.

Olemme erikoistuneet tekemään kattoremontteja Rovaniemen alueella. Teemme peltikattoremontteja ja huopakattoremontteja omakotitaloihin, rivitaloihin, paritaloihin sekä kerrostaloihin. Asiakkaitamme ovat sekä kuluttajat, että taloyhtiöt, isännöitsijät sekä yritykset.

Soita ja pyydä tarjous huolettomasta kattoremontista Rovaniemen alueella.

Peltikattoremontti

Peltikattoremontti aloitetaan huolellisella kartoituksella ja vanhan peltikaton kunnon tarkastamisella. Selvitämme, onko aluskatteessa vikaa ja kuinka paljon vaurioita tulee korjata. Otamme huomioon myös sen, tarvitaanko lisää aluslaudoitusta tai aluskatetta. Varmistamme ennen uuden peltikaton asennusta, ettei rakenteissa esiinny asbestia.

Suosittelemme, että uusitte sadevesijärjestelmän peltikattoremontin yhteydessä. Peltikatto suojaa pohjoisen ankarissa olosuhteissa ja on erittäin esteettinen.

Huopakatto

Huopakatto on erinomainen vaihtoehto katemateriaaliksi, jos hiljaisuus on yksi valintakriteereistä. Huopakate kestää mainiosti lämpötilojen vaihtelut ja jään rasitukset. Käytämme huopakattoremontin yhteydessä ainoastaan kotimaisten huopavalmistajien huopia.

Asennamme huopakattoja Rovaniemen alueella, mutta palvelemme sopimuksesta myös muualla Pohjois-Suomen alueella. Soita ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

YHTEISTYÖKUMPPANINA RUUKKI

Ruukki on valmistanut kattoja Suomessa yli 50 vuotta. Ruukki kehittämät tuotteet tarjoavat kotiisi parasta laatua. Kaikki tuotteet ovat erittäin kestäviä, täysin luotettavia ja CE-merkittyjä.

Lue lisää Ruukin sivuilta